Warme overdracht dagbesteding door Sevagram en Envida

De dagbesteding in Vaals en Gulpen gaat vanaf 1 april over van Sevagram naar Envida. Om deze overgang voor de bezoekers soepel te laten verlopen, werken de collega’s van Sevagram en Envida twee weken lang samen.

Enige tijd geleden zijn de bezoekers van de dagbesteding die Sevagram in Vaals en Gulpen aanbiedt, geïnformeerd dat Envida deze activiteiten zal overnemen. Dat gebeurt niet zomaar van vandaag op morgen, maar middels een warme overdracht waar medewerkers van Sevagram en Envida samen voor zorgen.

Maandag 21 maart aanstaande is het zover. Dan heten de collega’s van zowel Sevagram als Envida de deelnemers aan de dagbesteding van harte welkom op de voor hen vertrouwde locaties in Vaals en Gulpen. Gedurende twee weken werken de beide teams intensief samen om de overdracht van Sevagram naar Envida zo soepel als mogelijk te laten verlopen.

In die twee weken is er alle tijd voor de bezoekers van de dagbesteding om het team van Envida te leren kennen. Is er ruimte voor het stellen van vragen én -niet onbelangrijk- voor het nemen van afscheid van de vertrouwde gezichten van Sevagram. Er zal zeker hier en daar een traantje vloeien: zowel bij de bezoekers als bij de medewerkers van Sevagram. Dan is het voor iedereen fijn om te weten én te ervaren dat de dagbesteding bij Envida in goede en professionele handen is.

 DSC 1689 C4HIGH