Sevagrammers schitteren in nieuwe campagne!

Sevagram FB Header werkenbij

Net zoals bijna elke zorgorganisatie in ons land zoekt ook Sevagram nieuwe medewerkers. Een wervingscampagne moet daarom niet alleen opvallen, maar mensen ook écht raken. Onze troefkaart? De medewerkers en hun passies. Want werken is een stuk leuker als je je hobby mag meenemen, toch?

Manager marketing en communicatie Mehlika Schopen en recruiter Maud Sijstermans schakelden Zuiderlicht in om een campagne te ontwikkelen. Daarbij stelden we ons eerst de vraag wat werken bij Sevagram nou eigenlijk zo bijzonder maakt. Dankzij de grootte van de organisatie krijg je als medewerker de ruimte om te ontdekken waar je hart ligt. Bijvoorbeeld door op verschillende locaties te werken. Maar ook door zelf invulling te geven aan de manier waarop je bijdraagt aan het welzijn van bewoners. Een middag genieten van muziek, een voorleesavond, samen werken aan een kunstwerk of lekker buiten bezig zijn. Het kan allemaal. Sevagram geeft je daarmee de ruimte om jouw hobby's mee te nemen naar je werk.

Hobby mee naar je werk
We besloten dan ook om potentiële medewerkers aan te spreken op hun passie náást de zorg. Op die hobby waar ze al hun vrije uurtjes in steken. Want bij Sevagram kun je dit combineren met je werk als zorgprofessional. Je neemt je hobby gewoon mee naar je werk, en krijgt de ruimte om te doen waar je hart ligt. Dat maakt het werk niet alleen leuker voor jezelf, maar ook voor de bewoners.

Over de campagne
Om de boodschap over te brengen zochten we medewerkers met een bijzondere hobby. Een hobby waar ook de bewoners van meegenieten. Vanwege corona was het helaas niet mogelijk om de Sevagrammers in actie op de werkvloer te fotograferen. Daarom werd het studiofotografie, maar dan wel met alle toeters en bellen: rekwisieten, visagie, styling, licht en nog veel meer.
De acht geportretteerde collega’s kun je binnenkort bewonderen in de krant, in bushokjes, op onze social media, op posters, op de achterkant van de bus, bij RTV Maastricht en zelfs langs de A2!

Kijk op www.werkenbijsevagram.nl voor onze actuele vacatures!

Sevagram campagne uitwerking6                 Foto A2