Slapen bij Sevagram

In onze locatie Panhuys is gefilmd voor de Slimme Zorg Estafette. Onze collega’s vertelden over hun ervaringen m.b.t. “Slapen bij Sevagram” en de innovatieve producten. Nieuwsgierig geworden? We zien je graag tijdens onze sessie!

Meld je aan: Slapen bij Sevagram - Slimme Zorg Estafette 2022

Nachtelijke onrust bij ouderen komt geregeld voor, ook in de verpleeg- en verzorgingshuizen van Sevagram. Zorgprofessionals krijgen dagelijks in hun werk te maken met nachtelijke onrust en zijn op zoek naar handvatten/oplossingen om deze onrust aan te pakken. Het innovatief ontwikkelde slaapprotocol van Sevagram ondersteunt hierbij. Mede door het slaapprotocol kunnen zorgprofessionals onderbouwde keuzes maken betreffende de aanpak van de nachtelijk onrust. Denk hierbij aan het inzetten van een slaaprobot of de Qwiek.snooze, maar ook door het slaappatroon van de bewoner in kaart te brengen.

Alles om onze bewoners een goede en veilige nachtrust te bieden!

Met dit onderwerp doet Sevagram mee aan het symposium de Slimme Zorg Estafette. Hierin staat innovatie centraal in de gehele gezondheidszorg: van preventie tot welzijn en van ondersteuning tot behandeling. Belangrijke thema's daarbij zijn o.a. de juiste zorg op de juiste plek, anders werken en succesvol opschalen. Het zijn de (domeinoverstijgende) samenwerkingen en interactie met deelnemers die de Estafette maken tot wat het is.

Wanneer: Donderdag 24 februari 2022 van 14:00 tot 15:30 uur
Aanmelden: Om je voor deze online activiteit aan te melden dien je ingelogd te zijn, als je nog geen account hebt klik dan op de link om je te registreren.

Kijk voor meer informatie en over de innovaties van andere deelnemers op https://www.slimmezorgestafette.nl


wekkerslimme zorgestafette