Sevagram genomineerd voor de Nationale HR Zorg Award 2021

De vijf zorgorganisaties die kans maken op de Nationale HR Zorg Award 2021 zijn deze week door de jury bepaald. Genomineerd zijn: SevagramMedisch Spectrum Twente, tanteLouise, De Wever en Zorgscala. Uit 52 inzendingen werden de projecten van deze vijf organisaties gekozen vanwege hun bijzondere bijdrage aan nieuwe energie voor zorgmedewerkers.

De HR Zorg Award staat dit jaar in het teken van frisse ideeën en projecten van zorgorganisaties, waarmee medewerkers hun energie terugkrijgen én vasthouden. Bekijk de projecten van de 5 finalisten:

Inspiratie
De inzendingen zijn beoordeeld op hun bijdrage aan nieuwe energie, de mate van innovatie, creativiteit en duurzaamheid. Juryvoorzitter Cathy van Beek: “De kwaliteit van de inzendingen was hoog en we zijn er enorm door geïnspireerd. Een groot compliment voor álle inzenders, het was zeker geen gemakkelijke opgave om er vijf uit te kiezen!”

Opvallend vindt de jury dat vier van de vijf finalisten uit de VVT-branche komen. Van Beek: “Wat een innovativiteit en creativiteit, vanuit een branche die in de coronacrisis niet altijd in de spotlights staat, maar dat dubbel en dwars waard is!“

 Nominatie Preventieloket1

https://www.fwg.nl/finalisten-nationale-hr-zorg-award-2021-bekend/