ACTUELE INFORMATIE M.B.T. COVID-19

Goed om te weten!

Op deze pagina’s van de website vindt u informatie over corona. Daarbij kunt u denken aan de openstelling van onze huizen, bezoekregeling, hoe wij handelen bij (het vermoeden van) een besmetting in onze huizen en hoe Sevagram de maatregelen van de overheid en het RIVM toepast.

Cluster Maastricht
Sinds 1 september 2020 maken drie locaties in Maastricht ook deel uit van Sevagram. Dat zijn Campagne, Scharwyerveld en Licht & Liefde. Locaties die tot die datum hoorden bij de Mosae Zorggroep en die nu Sevagram Cluster Maastricht heten.

Op één lijn
Het is nu belangrijk dat wij binnen Sevagram procedures, afspraken en maatregelen op één lijn brengen. Het is nu nog zo dat er verschillen in aanpak zijn, waardoor er wellicht wat ruis op de lijn kan ontstaan. Denk dan bijvoorbeeld aan de bezoekregeling bij een (vermoeden van) besmetting tussen de bestaande Sevagram-locaties en de drie nieuwe: Campagne, Scharwyerveld en Licht & Liefde. Maar zo zijn er nog meer zaken die nu nog niet voor alle locaties hetzelfde geregeld zijn en waar we nog goed naar zullen kijken.

Komt u iets tegen waarvan u denkt: “Hé dat is bij de voormalige Mosae-locaties (het Cluster Maastricht) anders geregeld dan bij de locaties van Sevagram. Waarom is dat zo?” Schroom niet uw vraag neer te leggen bij de contactpersoon van de locatie. Zij helpen u graag verder.


Dagactiviteiten en seniorenprojecten
Nu verruiming aan de orde is, zijn ook de groepsactiviteiten en seniorenprojecten weer opgestart. Dit doen we rekening houdend met het ‘nieuwe normaal', dus met inachtneming van het 1,5 meterbeleid en met aandacht voor een beperkt aantal personen per activiteit. De groepsactiviteiten kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden. Dans- en zangactiviteiten mogen enkel buiten plaatsvinden.


Alternatieve contactmogelijkheden
We bieden diverse alternatieve contactmogelijkheden aan:

Hier vindt u nadere uitleg over beeldbellen, Whatsapp/Facetime en het cliëntportaal.


Hygiënemaatregelen

0001