Welkom bij Sevagram

Sevagram is een onderscheidende maatschappelijk betrokken zorgorganisatie, die merkbaar betere mensgerichte zorg biedt in de regio's Heerlen en Heuvelland. 2100 Medewerkers en 1100 vrijwilligers zijn, elke dag weer, betrokken, gepassioneerd, innovatief en resultaatgericht, aan het werk oftewel bieden 'Zorg met Bezieling'. Sevagram kent zestien zorgcentra, één geriatrisch revalidatiecentrum en twee hospices. Ook biedt Sevagram in het Heuvelland mensgerichte zorg bij cliënten thuis aan, waardoor zij langer en met behulp van hun eigen netwerk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Daarnaast verhuurt Sevagram seniorenwoningen in de directe omgeving van haar zorgcentra.

Logo Planetree homepage

 

 

 

Sevagram omarmt, als enige zorgorganisatie in Zuid-Limburg, het Planetree-concept. Planetree is een zorgvisie met een onderscheidende manier van denken, kijken, luisteren en doen, waarbij uitstekende zorg daadwerkelijk voorop staat. Mensgerichte zorg voor cliënten en hun familie, maar ook voor medewerkers, vrijwilligers én stakeholders. Planetree biedt Sevagram handvatten om de beste zorg te bieden. En zorgt er voor dat de zorg van vandaag morgen nóg beter is. Sevagram heeft voor alle locaties en ondersteunende diensten als blijk van waardering het internationale Planetree-label ontvangen.

Cijfer 87 in 2020

Bekijk alle waarderingen

Plaats een waardering

contact ronde button 

ACTUEEL

Sevagram in magazine WijLimburg

Onlangs verscheen het magazine van WijLimburg met aan het woord Ron Leenders (directeur geriatrisch revalidatiecentrum Plataan).Klik hier om het…

Sevagram opent deuren voor cliënten

Donderdag 18 juni verschenen twee artikelen over de versoepeling van de bezoekersregeling bij Sevagram in Dagblad De Limburger: Sevagram opent deuren…

Er zijn geen specifieke bezoektijden, de locatie is 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend. Bezoek is van harte welkom. Tijdens eetmomenten, rusturen, behandelingen of zorgmomenten kan het voorkomen dat bezoek wordt gevraagd even te wachten.

Piet Malherbestraat 2
6417 ZA Heerlen

Tel. (045) 542 64 44
Fax (045) 808 05 14

 

       © 2020 Sevagram