contact ronde button

Hospices

vlindersSevagram biedt palliatieve terminale zorg in Hospice Martinus te Mechelen en Geerlingshospice te Valkenburg.

De hospices bieden een liefdevol thuis voor ernstig zieke mensen, zodra verzorgen in hun eigen vertrouwde omgeving niet (meer) mogelijk is. In een warme, sfeervolle en huiselijke omgeving ontvangen onze gasten 24 uur per dag mensgerichte zorg door gepassioneerde medewerkers met ondersteuning van speciaal hiervoor opgeleide vrijwilligers; desgewenst met hulp van hun partner en/of familie.

Gastvrijheid, respect, veiligheid en aandacht voor de eigen regie van de gast en zijn familie zijn voor medewerkers en vrijwilligers de belangrijkste kenmerken. Zij zorgen ervoor dat optimale aandacht voor de kwaliteit van leven van onze gasten steeds het uitgangspunt van hun zorgverlening is.

Indicatiestelling

Het  Servicebureau kan u adviseren op welke wijze u in aanmerking komt voor een verblijf in het Hospice. Heeft u al een onderliggende WLZ indicatie dan is er geen verwijzing meer nodig. In alle andere situaties heeft u een ELV verwijzing Palliatief nodig. Deze verwijzing wordt door uw huisarts of uw specialist van het ziekenhuis geregeld.

Uitgebreide informatie over onze palliatieve terminale zorgverlening vindt u op onderstaande websites:

www.hospice-martinus.nl

www.geerlingshospice.nl

Of u neemt contact op met onze Klantenservice: T 0900 777 4 777.