Nieuwbouw Valkenheim

Jean-Pierre Halmans, directeur Finance & Control bij Sevagram (links) en Frank Dijkhuis, directeur Smeets Bouw, hebben 21 januari 2021 gezamenlijk en in alle vroegte de eerste paal in de grond geslagen voor de nieuwbouw bij onze locatie Valkenheim.

Jean-Pierre Halmans: "Het is de bedoeling dat de nieuwbouw over een jaar klaar is. De bestaande capaciteit van 82 bedden wordt met 38 uitgebreid. Ook straks zullen op de Valkenburgse locatie met name mensen met dementie verzorgd worden. We hebben daar hele goede dementiezorg met veel expertise. Bij de ontwikkeling van de nieuwbouw was onze Planetree-visie leidend. Dan ligt de nadruk vanzelf op een huiselijke omgeving waarin bewoners liefdevol verzorgd kunnen worden.”

Eerste paal in grond nieuwbouw Valkenheim

Heeft vragen over de bouw? Dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit emailadres is uitsluitend bedoeld voor bouwvragen.

Heeft u een vraag over het wonen in Valkenheim of de zorg in de locatie, neem dan contact op met ons algemeen telefoonnummer 0900 - 777 4 777.  

Onderstaand de nieuwsbrieven:

Het bouwbord is onlangs geplaatst en er is ook al aardig wat bouwbedrijvigheid rondom onze locatie Valkenheim.

Hoogste tijd voor de eerste uitgave van het Bouwnieuws Valkenheim. In deze eerste editie twee lezenswaardige interviews: Frank Otten, directeurcluster Heuvelland, vertelt over de nieuwbouwplannen van Valkenheim en hoe deze passen in de zorg voor ouderen in de toekomst. Architect Ludo Widdershoven laat zien hoe hij vanuit zijn vak invulling geeft aan de ambities van Sevagram en licht al een klein tipje van de sluier op...

bouwnieuws_valkenheim_nummer_1

bouwnieuws_valkenheim_nummer_2

2021-05-12 artikel De Limburger – Valkenheim bouwt voor de volgende genaratie.