Nieuwbouw Valkenheim

21 maart 2022

Start 60 zorgpaviljoens Valkenheim

Op 10 maart jongstleden is de prachtige nieuwbouw van het Valkenburgse Valkenheim officieel geopend door burgemeester Daan Prevoo. Vandaag heeft Sevagram alweer de volgende bouwfase ingeluid door de eerste palen in het aanliggende stuk grond te slaan voor de realisatie van 60 moderne zorgpaviljoens, die aanstaande zomer opgeleverd zullen worden als tijdelijke vervanging van het door de watersnood getroffen ‘oude’ Valkenheim.

 

15 maart 2022
 
Binnenkijken via een virtuele rondleiding 
 
 
 
11 maart 2022
 
Open dag voor vrijwilligers - KLIK HIER voor de foto's
Open dag voor medewerkers - KLIK HIER voor de foto's
 
 
11 maart 2022
 
 
 
 
 
10 maart 2022
Officiele opening Valkenheim door burgemeester Daan Prevoo

Daan Prevoo, burgemeester van Valkenburg, heeft zojuist de nieuwbouw van Valkenheim officieel geopend samen met directeur Ramon Frissen!

Dankzij de vakkundige knipkunsten van onze burgemeester, kunnen we een stuk van het lint inlijsten. Wat een mooi aandenken aan de afgelopen periode.
Wij zijn trots. Valkenheim was al een warme en hechte gemeenschap van bewoners, familie, medewerkers en vrijwilligers, door de waterramp is dat nog versterkt.
We zijn superblij met de realisatie van ons nieuwe Valkenheim en zijn enorm gemotiveerd om weer samen als team en met onze vrijwilligers de bewoners een warm en fijn thuis te bieden. Want daar staat Valkenheim voor. In Valkenburg én in de regio.

Klik HIER voor de foto-reportage

 

Het nieuwe Valkenheim is er voor bewoners én medewerkers 

We zijn superblij met de realisatie van ons nieuwe Valkenheim en verheugen ons erop straks weer samen als team en met onze vrijwilligers bewoners een warm en fijn thuis te bieden. Want daar staat Valkenheim voor. In Valkenburg én in de regio.

Klik op de link om het volledige nieuwsartikel te lezen artikel in de NUMMER 1

 

Terug naar Valkenburg

Valkenheim was al een warme en hechte gemeenschap van bewoners, familie, medewerkers en vrijwilligers. Door de waterramp is dat nog eens versterkt. Wij zijn superblij met de realisatie van ons nieuwe Valkenheim en verheugen ons erop straks weer samen als team met onze medewerkers en vrijwilligers de bewoners een warm en fijn thuis te bieden. Want daar staat Valkenheim voor. In Valkenburg én in de regio!

In de week van 14 maart wordt er druk verhuisd op onze locatie. Vóór die datum willen wij belangstellenden -waarvan u er wellicht één bent- de gelegenheid bieden een kijkje te komen nemen in ons prachtige nieuwe pand.

U bent van harte welkom op 12 maart. Hieronder zetten we wat praktische informatie voor u op een rij:

Datum/tijdstip: 12 maart 2022

Programma: 14.00 – 16.00 uur: rondleiding in groepjes van 6* (Er bestaat uiteraard de mogelijkheid tot het nuttigen van een hapje en een drankje).

Locatie: Zorgcentrum Valkenheim, Burgemeester Henssingel 2, Valkenburg aan de Geul

* Om de rondleidingen zo veilig mogelijk te laten verlopen, werken wij met tijdsloten. In ieder tijdslot van een half uur leiden wij twee groepjes van zes gasten rond. U kunt zich voor een rondleiding aanmelden via onderstaande link of bellen naar het Meldpunt van Sevagram, tel. 088-991 2012 bereikbaar van 9.00 uur tot 16.30 uur.

Aanmelden kan tot 11 maart via DEZE LINK:

Wij hopen u op 12 maart te mogen begroeten.

Bent u nieuwsgierig en wilt u alvast BINNENKIJKEN KLIK HIER!

 

Heeft vragen over de bouw? Dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit emailadres is uitsluitend bedoeld voor bouwvragen.

Heeft u een vraag over het wonen in Valkenheim of de zorg in de locatie, neem dan contact op met ons algemeen telefoonnummer 0900 - 777 4 777.  

 

 

 

 

 

 

 

OUDE NIEUWSBERICHTEN

********************************************************************

Onderstaand de nieuwsbrieven:

Het bouwbord is onlangs geplaatst en er is ook al aardig wat bouwbedrijvigheid rondom onze locatie Valkenheim.

Hoogste tijd voor de eerste uitgave van het Bouwnieuws Valkenheim. In deze eerste editie twee lezenswaardige interviews: Frank Otten, directeurcluster Heuvelland, vertelt over de nieuwbouwplannen van Valkenheim en hoe deze passen in de zorg voor ouderen in de toekomst. Architect Ludo Widdershoven laat zien hoe hij vanuit zijn vak invulling geeft aan de ambities van Sevagram en licht al een klein tipje van de sluier op...

bouwnieuws_valkenheim_nummer_1

bouwnieuws_valkenheim_nummer_2

2021-05-12 artikel De Limburger – Valkenheim bouwt voor de volgende generatie.