Ambassadeurs

Onze externe ambassadeurs helpen mee om bij het grote publiek de positieve reputatie van Sevagram te vergroten. Sevagram is trots op haar ambassadeurs, want dankzij de positieve associaties van deze ambassadeurs wekt Sevagram vaak sneller vertrouwen bij haar doelgroepen. Hartelijk dank hiervoor.

verheyProf. Dr. Frans Verhey

"Ik ben graag ambassadeur van Sevagram/Molenpark, omdat men met dit nieuwe gebouw laat zien dat de bewoners centraal staan en het naar de zin moeten hebben. Het getuigt van visie om dit uitgangspunt consequent te vertalen in gebouw en houding van de medewerkers en vrijwilligers. Voor mij is een persoonlijk criterium of ik zelf hier naar toe zou willen, als ik zelf ooit dement zou worden. En bij Molenpark voel ik dat het goed zit."


Hamers 150x175Prof. Dr. Jan hamers

"Ik ben trots dat Sevagram deel uit maakt van de Academische Werkplaats Ouderenzorg Zuid-Limburg. Al jaren profileert Sevagram zich hierbinnen met vernieuwende projecten, zoals meer bewegen in haar zorgcentra en vernieuwing van dementiezorg. Daarmee werkt Sevagram aan de verbetering van de zorg voor onze ouderen."


jaap bressers150x175Jaap Bressers, cabaretier en spreker

"Goede mensgerichte zorg is enorm belangrijk, omdat het je in staat stelt je leven zo te leiden, zoals jij dat graag wil. Sevagram levert zorg vanuit haar hart, van mens tot mens. Ik vind het fantastisch om te zien hoeveel passie er bij de medewerkers aanwezig is om keer op keer weer het verschil voor hun cliënten te maken. Ga hiermee door! "