Zorg Thuis

contact ronde button

Algemeen

thuiszorg-algemeenSevagram omarmt voor haar mensgerichte zorg het zogenaamde Planetreeconcept. D.w.z. het bieden van zorg met bezieling aan al haar cliënten. Sevagram gelooft in de kracht van passie en vernieuwing en luistert goed naar uw wensen en behoeften. Sevagram zegt niet voor niets: van goede naar betere zorg, ook bij u thuis! 

Sevagram is actief in het Heuvelland in de seniorenwoningen aanpalend aan de locaties (Langedael in Vaals, Dr. Ackenshuis in Gulpen en Oosterbeemd in Valkenburg). U ontvangt van ons die zorg bij u thuis, die het beste bij uw persoonlijke situatie past. U ontvangt zo veel mogelijk zorg van een vaste zorgmedewerker vanuit het zorgcentrum.

Op Sevagram kunt u overdag, 's avonds en ook in het weekend een beroep doen. Onze medewerkers staan u graag, 24 uur per dag, 7 dagen per week, met zorg en hulp terzijde.

Klik hier om de folder te bekijken.

Personenalarmering

personenalarmering

In onze aanleunwoningen aanpalend aan onze zorgcentra in het Heuvelland (Langedael in Vaals, Dr. Ackenshuis in Gulpen en Oosterbeemd in Valkenburg) kunnen huurders gebruikmaken van onze personenalarmering, met zorgopvolging.
Wilt u meer informatie hierover, dan kunt u contact opnemen met onze Klantenservice: 0900 777 4 777.
Ook voor meer informatie over personenalarmering in Parkstad kunt u contact opnemen met onze Klantenservice.

Kosten
De maandelijkse huurprijs van de apparatuur en eventuele andere kosten zijn afhankelijk van het abonnement dat u kiest. Kijk hier voor de tarieven (prijspeil 2020).