voor MERKBAAR BETERE

MENSGERICHTE ZORG

Welkom bij Sevagram

Sevagram is een onderscheidende maatschappelijk betrokken zorgorganisatie, die merkbaar betere mensgerichte zorg biedt in de regio's Heerlen en Heuvelland. 2100 Medewerkers en 1100 vrijwilligers zijn, elke dag weer, betrokken, gepassioneerd, innovatief en resultaatgericht, aan het werk oftewel bieden 'Zorg met Bezieling'. Sevagram kent zestien zorgcentra, één geriatrisch revalidatiecentrum en twee hospices. Ook biedt Sevagram in het Heuvelland mensgerichte zorg bij cliënten thuis aan, waardoor zij langer en met behulp van hun eigen netwerk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Daarnaast verhuurt Sevagram seniorenwoningen in de directe omgeving van haar zorgcentra.

Logo Planetree homepage

Sevagram omarmt, als enige zorgorganisatie in Zuid-Limburg, het Planetree-concept. Planetree is een zorgvisie met een onderscheidende manier van denken, kijken, luisteren en doen, waarbij uitstekende zorg daadwerkelijk voorop staat. Mensgerichte zorg voor cliënten en hun familie, maar ook voor medewerkers, vrijwilligers én stakeholders. Planetree biedt Sevagram handvatten om de beste zorg te bieden. En zorgt er voor dat de zorg van vandaag morgen nóg beter is. Sevagram heeft voor alle locaties en ondersteunende diensten als blijk van waardering het internationale Planetree-label ontvangen.

Cijfer 91 in 2019

Bekijk alle waarderingen

Plaats een waardering

contact ronde button 

ACTUEEL

Sevagram in Dagblad De Limburger

Woensdag 18 september verscheen in Dagblad De Limburger een artikel over individueel ingestelde zendertjes voor bewoners van Valkenheim. Klik hier om…

U ontvangt van ons die zorg bij u thuis, die het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Lees meer

 

 

       © 2019 Sevagram