link

Welkom bij Sevagram

Fijn dat we u mogen begroeten … U bent bij Sevagram, organisatie voor ouderenzorg. Wij bieden ‘zorg met bezieling’ in de regio’s Heerlen, Maastricht en Heuvelland, waarbij echte aandacht voor onze cliënten centraal staat. Hun leven willen wij zo aangenaam mogelijk maken.

U merkt direct dat onze 2.750 medewerkers en 1.200 vrijwilligers zich dagelijks met passie en betrokkenheid inzetten. In elk van onze 19 zorgcentra, ons geriatrisch revalidatiecentrum, onze thuiszorg én onze beide hospices dragen zij allen bij aan ieders welzijn.

Mensgericht denken, kijken, luisteren en doen is ons uitgangspunt. Hiervoor hebben wij de Planetree-zorgvisie omarmd. Planetree is een zorgvisie, die erop is gericht dat cliënten zorg als goede zorg ervaren en medewerkers met plezier uitstekende zorg verlenen.

Logo Planetree homepage

Wij betrekken ook de naasten van onze cliënten graag als partners bij onze zorgverlening. Hun waardering (zie Zorgkaart Nederland) toont aan dat wij onze beloftes echt waarmaken. Ook werken wij er met z’n allen aan dat de zorg van vandaag morgen alweer beter is. Zo zijn al onze locaties in Heerlen en in het Heuvelland en ondersteunende diensten inmiddels Planetree-gecertificeerd: een internationale erkenning voor onze mensgerichte zorg.

Wij blijven investeren in de kwaliteit van onze professionals, vrijwilligers en onze organisatie, zodat elke cliënt bij ons in goede handen is. Ook de inzet van innovatieve technologie tilt onze zorg naar een hoger niveau. Want als slimme apparatuur een oogje in het zeil houdt en onze cliënten ondersteunt, ontstaan voor hen meer mogelijkheden om veilig en onbezorgd zo veel mogelijk regie over hun eigen leven te behouden. Het stelt onze professionals bovendien in staat zich met volle aandacht te richten op de zorg van mens tot mens.

Dat is waarmee Sevagram voor u het verschil maakt.

Cijfer 87 in 2020

Bekijk alle waarderingen

Plaats een waardering

contact ronde button 

ACTUEEL

Bezoek is van harte welkom. De bezoektijden van de locatie zijn binnen de locatie op te vragen. Tijdens eetmomenten, rusturen, behandelingen of zorgmomenten kan het voorkomen dat bezoek wordt gevraagd even te wachten.

Médoclaan 66
6213 EC Maastricht

Tel. 043 3549180

Klik hier voor de actuele bezoekregeling.

hoofdfoto campagne

Voor wie?
Campagne is een verpleeghuis voor ouderen met dementie of andere geestelijke ouderdomsproblemen of ouderen met een somatische aandoening (lichamelijke zorg). Zij krijgen zorg op maat in een huiselijke en veilige omgeving. Onze gepassioneerde medewerkers en enthousiaste vrijwilligers werken samen met familieleden om cliënten een thuisgevoel te geven en ze een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te bieden.

Waar?
Campagne ligt aan Médoclaan 66 en grenst aan een prachtig park in de Maastrichtse villawijk met dezelfde naam. Het gebouw is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, er ligt een bushalte op loopafstand.

Woonaanbod
Het moderne, ruime nieuwbouwcomplex is in 2018 geopend en heeft plaats voor 150 bewoners. Het verpleeghuis bestaat uit drie woonblokken die met elkaar verbonden zijn door een lange brede gang, de boulevard. Iedere afdeling van 8 à 9 bewoners heeft zijn eigen sfeervol ingerichte huiskamer. Partners van cliënten, die zelf een minder intensieve zorgvraag hebben, wonen in ruime service appartementen. Die appartementen bestaan uit een woonkamer, grote badkamer, keuken, één slaapkamer en een balkon. Partners wonen dus niet in hetzelfde appartement, maar wel dicht bij elkaar. De service appartementen (57 woningen) zijn beschikbaar voor ouderen met een minder intensieve zorgvraag.

Activiteiten
Rondom de boulevard worden diverse in- en ontspannende activiteiten georganiseerd, zoals schilderen, bewegen en muziek maken. Bewoners van verschillende afdelingen komen elkaar hier tegen. Daaruit ontstaan vaak leuke contacten, vanwege de gedeelde interesses. Ook mensen die niet in Campagne wonen, kunnen deelnemen aan de dagbesteding en andere activiteiten. Iedereen is welkom in ons buurtrestaurant. Bij de Jeu de Boulesbaan is het in de zomer regelmatig lekker druk.